Pratelné přírodní koberce Lorena Canals

SAKÙLA PROJEKT V BONYBON.CZ

Když koberce začínají dávat smysl…

 

SAKÙLA PROJECT

Jejich vzdělání, náš závazek

„Je to už mnoho let, co jsem poprvé vycestovala do Indie, abych vytvořila nový projekt a zajistila budoucnost těm, kterým to ekonomické možnosti nedovolily, co mě hluboce poznamenalo. Když jsem mluvila se svými dcerami, řekla jsem jim, že musím udělat něco osobně, něco, co by zasáhlo ty, kteří to potřebovali, konkrétně děti, abych jim pomohla zajistit budoucnost, a dát jim tak možnost přístupu ke vzdělání. A byly to právě mé dcery, které v roce 2008 navrhly spuštění projektu Sakûla, který je díky všem našim zákazníkům a partnerům nyní realitou. “

Lorena Canals (Zakladatelka, matka a designérka v jednom)

 

V současné době bereme u nás vzdělání jako samozřejmost. V šestém roce života jsme často nadšeni ze školy as radostí nastupujeme na cestu vzdělávání. Někdy v patnácti se nám zdá být střední škola zase celá věčnost.

Bez vzdělání = bez šance
Proč právě o tom mluvíme? V Indii žije přibližně 287 milionů analfabetů, tedy lidí bez vzdělání. Možná Vás tento fakt nepřekvapil, protože Indie je přece chudá země. Přičemž neskutečná chudoba kontrastuje s obrovským bohatstvím a rostoucí ekonomikou. Proto vás potěšíme zprávou, že koupí přírodního koberce Lorena Canals pomůžete Indickým dětem navštěvovat školu každý den a zajistit jim vzdělání a jídlo, které si zaslouží. Stanete se tak součástí Sakula projektu, který pořádá Lorena Canals.

Lorena canals koberce_4 

Kvalita a 100% čistota ukrytá v Lorena Canals kobercích

Přemýšlíte nad kvalitním přírodním kobercem do dětského pokojíčku? Na bonybon.cz najdete originální pratelné koberce vytvořené španělskou značkou Lorena Canals. Koberce splňují kvalitativní a bezpečnostní standardy, přičemž si Vás získají měkkostí a na omak příjemnou bavlnou. Jsou ručně vyrobeny ze 100% bavlny v Indii, přičemž při jejich výrobě nejsou použita žádná toxická či umělá barviva. Právě proto jsou obzvlášť vhodné pro alergiky, a také malá miminka. Naši zákazníci je rádi využívají i jako podložku na hraní si pro děti, která je ochrání před studenými nožkami a zajistí měkoučké a příjemné prostředky pro hry na podlaze. Předností těchto kvalitních koberců před ostatními bytovými koberci je možnost je vyprat v běžné pračce, a to rovnou v pohodlí domova. Stačí vám klasická bubnová pračka o kapacitě 6 kg. Perte je při nízké teplotě 30°C jej můžete vyprat bez použití jakýchkoli bělidel, bez aviváže či jakéhokoliv změkčovadla. Po vyprání můžete sušit v sušičce na prádlo při maximální teplotě 60°C. Jakmile však sušící program skončí, koberec hned vyjměte, aby nezůstal pomačkaný.

 
 

Detský prateľný koberec Abc ružovýDetský prateľný koberec Abc ružový_2

Každou koupí koberce přispějte na vzdělání, proto neváhejte a nezapomeňte nás označit i na instagramu #bonybon a #lorenacanals.