Dětská postýlka Safe Dreams

Očekáváte příchod svého prvního potomka?

Naše postýlky Safe Dreams přinesou radost a bezpečnost do Vašeho domova.

Bezpečnostní normy

Výrobce dětského nábytku by měl, ale nemusí vyrábět v souladu s bezpečnostními normami. Podle zpráv UOKIK pro ochranu spotřebitele pro děti je nebezpečná každá třetí postýlka, kolébka a nosič.

Výrobce Safe Dreams má certifikát, který potvrzuje soulad s normami a zaručuje bezpečnost výrobku určeného pro vaše miminko.

Detské rastúce postieľky

 

Dětské postýlky Safe Dreams jsou pečlivě zabaleny, aby se předešlo jejich poškození. Také při přepravě zajišťujeme postýlky dodatečnou ochranou.

Detská postieľka_1

 

Nejste zrovna technický typ? Nic se neděje. Složení postýlky Safe Dreams  je poměrně jednoduché. Stačí pár jednoduchých tahů pomocí imbusového klíče a postýlka bude na světě.

Detská postieľka_2

U každé postýlky Safe Dreams naleznete 100% laťkový rošt. Rošt je vyroben z dřevěných březových lamel a zaručuje velmi dobré odvětrávání a ovlivňuje delší životnost matrace. Pro zachování přirozené vůně dřeva jsou rošty vyrobeny ze surového dřeva.

Detská postieľka_3

U každé postýlky Safe Dreams najdete kompletní vybavení šroubů s imbusovým klíčem, díky kterým postavíte postýlku raz dva. Prosím nepoužívejte nic jiného kromě imbusového klíče, protože byste mohli provrtat postýlku, čímž byste ji poškodili.

Detská postieľka_4

Postýlku Safe Dreams připravte na vámi vybrané místo, osaďte matraci a váš pokojíček se může těšit na nového člena domácnosti.

Detská postieľka_5

 

K jednotlivým modelům postýlek si můžete dokoupit kolečka, úložný box či rostoucí bariéru DAYBED. U nás najdete také kvalitní dětskou matraci.

doplnky k  postielke